Contributions by Tommy Solberg

Tommy Solberg has uploaded 0 images and written 4 reviews. Click on the images and reviews below to see the harbour pages.

Tommy Solberg is a top contributer to this site. See all the top contributing users.

Images

See an image you like? Please click the 👍 below the image to let Tommy Solberg know you liked it. The images are sorted by popularity.

Reviews

See a helpful review? Please click the 👍 below the review to let Tommy Solberg know that you found it helpful.

Tommy Solberg sier:

område

maritime kvaliteter

beskrivelse

To brygger, Hvorpå man kan ligge longside på noen av sidene og fra bøye til brygge på nord og sydsiden. Også brygge langs land der man ligger longside. Ligger ved nordenden av Hortenskanalen, men flott natur og masse fint å se på på Karljohansvern. Kort vei til marinemuseet og byen. Hverken strøm eller vann tilgjengelig. Ligger i le for de fleste vindretninger. Rett i nærheten ligger Bankløkka båthavn, der har de nylig åpnet tømmestasjon for septik.
Det fins toaletter i nærheten, breda cafe, Marinemuseet samt ett toalett på garasjetorget, alle disse er innenfor 200 meter fra havna. Disse er kun åpen i åpningstidene på de forskjellige stedene. Ingen toalett direkte tilknyttet havna på døgnbasis

1 x helpful | written on 8. Jul 2022 | updated_on 8. Aug 2023

Tommy Solberg sier:

område

maritime kvaliteter

beskrivelse

Fortøyer til svaberg og anker, noen feste kroer i land. Stort sett godt ankerfeste i sandbunn. Den bryggen/stupebrettet som var der er tatt bort. Utsatt for vind, spesielt fra sydøst. Ingen grunner utenfor svaberget, men noen grunner på vei inn mot stranda. Flere fine teltplasser og utedo og søppelstativ. Det er også mulig å legge seg til på vestsiden. Mindre båter kan gå inn i bukta på vestsiden. Se opp for stein og grunner.

1 x helpful | written on 10. Jul 2023

Tommy Solberg sier:

område

maritime kvaliteter

beskrivelse

Innseilingen til Løvøya er ganske trang. Ligger en grunne på babord side innover. Denne er merket med en stake. Ligg mellom staken og badebøyene så går det fint. Har fins det landstrøm og drikkevann, samt sanitæranlegg og kiosk/resturant med alkohol bevilgning. Fin badestrand med en liten lekeplass og godt krabbefiske fra brygga. Fine tur muligheter i området.
http://www.lovoya-camping.no/

1 x helpful | written on 29. Aug 2023

Tommy Solberg sier:

område

maritime kvaliteter

beskrivelse

Fortøyning til svaberg og anker. Syd Vestsiden har bra dybde for de fleste båter. Liten sandstrand på nordsiden. Liten teltplass midt på øya.

1 x helpful | written on 19. Jul 2023 | updated_on 19. Jul 2023