SY BRIS has uploaded 10 images and written 3 reviews. Click on the images and reviews below to see the harbour pages.
SY BRIS has 87 contribution points.
See an image you like? Please click the 👍 below the image to let SY BRIS know you liked it. The images are sorted by popularity.
Værlandet
marina
1 liker bildet
Image uploaded on 22. Jul 2022
Værlandet
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 22. Jul 2022
Værlandet
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 22. Jul 2022
Værlandet
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 22. Jul 2022
Værlandet
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 22. Jul 2022
Værlandet
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 22. Jul 2022
Hjønnevåg
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 19. Jul 2022
Hjønnevåg
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 19. Jul 2022
Hjønnevåg
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 19. Jul 2022
Hjønnevåg
marina
0 liker bildet
Image uploaded on 19. Jul 2022
See a helpful review? Please click the 👍 below the review to let SY BRIS know that you found it helpful.
SY BRIS sier:
område
maritime kvaliteter
beskrivelse
Kan være litt røff innseiling med større seilbåt.
Ankom med 20ms nordavind og det gikk fort inn i havna.
Ein del drag i sjøen i havna frå havet utom.
Innerste brygge har vertfall 2m dybde på fjære sjø.
En kan ligge både på fast kai eller brygge.
Fint turområde og flott natur.
Vatn og straum på brygga.
Sanitæranlegg ved flytebryggene.
Kro på kaien med mat, is og drikke.
Kjekt lite akvarie på kaien med levande fisk, blekksprut og anna frå havet. Stor glede for ungene.
2 x helpful | written on 22. Jul 2022 | updated_on 22. Jul 2022
SY BRIS sier:
område
maritime kvaliteter
beskrivelse
Følg kartet i innseilinga så går det fint. Godt ankerhold i bunnen, men ikkje nok plass for svai. Mangen muligheter for feste iland også.
1 x helpful | written on 11. Jul 2022
SY BRIS sier:
område
maritime kvaliteter
beskrivelse
Følg staker/merker i innseiling så går det fint. God dybde
Fortøying i stålbrygge.
Rikelig med strømuttak.
Vatn på brygga.
Kafé/restaurant på Kaien.
1 x helpful | written on 19. Jul 2022